”System X -nanokeraamiset pinnoitteet antavat parhaan mahdollisen suojan ja näyttävän kiillon, jonka ansiosta myös puhtaanapito helpottuu. Tyylikäs ja kestävä keraaminen pinnoite sopii niin autoille kuin veneillekin.”
Made in USA.

Uuden sukupolven nanokeraamiset pinnoitteet. Juuri siksi ympäri maailman auton omistajat, harrastajat ja keräilijät valitsevat autonsa suojaksi laadukkaat ja pitkäkestoiset System X -keraamiset pinnoitteet.

Nämä amerikkalaiset, huippulaadukkaat ja kestävät nanokeraamiset pinnoitteet suojaavat autoasi ja helpottavat sen puhtaanapitoa ja hoitoa pitkään.

PREMIUM TASON ja suosituin keraaminen pinnoitteemme:

Kuvahaun tulos: system x diamond ss

Valitse parasta – markkinoiden kovin nanokeraaminen +9H-pinnoite.

alk. 799 €
Poikkeuksellinen System X Diamond SS tarjoaa suojaa, jolla on aikaisemmin saavuttamaton liukkaus ja kiilto, kestävyys sekä kemiallinen kestävyys. System X Diamond SS peittää auton nanokeraamisella pinnoitteella, joka parantaa ja korostaa värejä. Musta näyttää syvemmältä, punainen palaa kirkkaasti ja valkoinen sekä hopea ovat lasimaisen kiiltäviä. Diamond SS kesto parhaimmillaan jopa 60 kk / +60 000km ja soveltuu erinomaisesti myös teipille. Diamond SS kestää korkeitakin lämpötiloja, omaa self-healing ominaisuuksia ja antigraffiti suojan.

Lisätietoja System X – tuotteista ( klikkaamalla tätä linkkiä siirryt suoraan maahantuojan verkkosivuille ).

 

    Varaa aika 09 315 43 500